AFLYST – Musikalsk aften 28. august 2020

AFLYST – Musikalsk aften 28. august 2020

AFLYST

Diernæs Forsamlingshus indbyder til musikalsk aften med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

Arrangementet foregår i Diernæs Forsamlingshus

Fredag den 28/8 – 2020 kl. 19.00

Dørene åbner kl. 18.30

Entré kr. 195,- (+ gebyr kr. 4,75)

Kaffe, kage, øl, vand og grillpølser kan købes.

 

Peter-Vesth-og-Kristian-Rusbjerg-2

Peter Vesth: Vokal og Guitar
Kristian Rusbjerg: Harmonika og Kor

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg, som med sin harmonika har formået at sætte harmonikaen på det musikalske landkort. Kristian har igennem de sidste 15 år spillet med utallige forskellige musikere og rørt mange forskellige genre lige fra folkemusik og viser til Jazz og argentinsk tango til tyroler- og rockmusik. De mange genre og medmusikanter har skabt noget af en musikalsk rejse både på scenen og i indspilnings studier. I dag spiller han med i omkring 15 forskellige grupper/bands og har indspillet adskillige CD’er og medvirket på endnu flere som studiemusiker eller gæstesolist og har da også både guld og platin plader hængende derhjemme for sine udgivelser.

Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg landet rundt og skaber en herlig stemning med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.