Ny sponsorvæg i forsamlingshuset

Vi har skaffet over 100.000 kr. til et nyt gulv i forsamlingshuset, men mangler stadig 200.000 kr. Vi har brug for Diernæs-borgernes hjælp.

0
kroner har vi
0
kroner mangler vi
Historien om en parketgulvs-tragedie

Det kun fire år gamle gulv i forsamlingshuset skal skiftes, og vi skal selv betale det. Derfor har vi brug for byens hjælp.

Budgetet for et nyt, holdbart gulv er omkring kr. 300.000. Vi har nu indsamlet kr. 100.000, men mangler stadig  kr. 200.000 i at være i mål.

Derfor opretter vi en sponsorvæg på vores website og i forsamlingshuset, hvor firmaer og privatpersoner kan få deres navn på væggen, hvis de støtter vores arbejde for et nyt gulv.

Gulvet vi lagde for fire år siden, kan ikke holde, fordi det er lagt på et forkert underlag. Bestyrelsen har forsøgt at få leverandøren af gulvet til at tage ansvar, men det har han nægtet, og vi har derfor haft anlagt en erstatningssag mod leverandøren.

Efter flere retsmøder må vi imidlertid erkende at vi ikke har ressourcer til at stå en lang og dyr retssag igennem, og vi har derfor været nød til at tage anlægsudgifterne til gulvet som et tab.

Men intet gulv, intet kultur og forsamlingshus, så derfor er vi taknemmelige for den store støtte, vi har modtaget indtil nu.

Der er bare et stykke til mål, og derfor har vi brug for hjælp.

Du kan indbetale din støtte via MobilePay: 59580
eller ved bankoverførsel: 0828-8010123659.

Nuværende sponsorer